AlgemeenIncidentenRegionaal nieuws

Drie mannen op heterdaad aangehouden voor poging inbraak

- advertentie -

Regio: Meeden– De politie hield in de nacht van vrijdag op zaterdag drie inwoners van Oude Pekela aan voor poging tot inbraak.

- advertentie -

Op bewakingscamera’s was te zien dat een man op het afgesloten terrein liep van een verdeelstation aan het Beneden Veensloot. Agenten zagen ter plaatse dat er een gat in het hekwerk was geknipt maar troffen niemand aan. In de directe omgeving werd echter een auto aangetroffen met daarin drie mannen.

Tevens lag er inbrekersgereedschap in de auto waaronder een grote knipschaar. Hierop werd het drietal, 25, 31 en 47 jaar, aangehouden als verdachten van poging tot inbraak en ingesloten. De politie stelt een onderzoek in.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button