AlgemeenOp stap

Gewijzigde winkelopeningstijden tijdens Dag van de Arbeid

- advertentie -

Winschoten – Koningsdag is nog maar net voorbij en de tweede van de drie Winschoter Duitse dagen staat alweer voor de deur, komende maandag 1 mei tijdens de dag van de arbeid. Dit is weer een feestdag voor de Duitsers waar de winkels deze dag zijn gesloten. Jaarlijks komen de Duitsers dan ook op deze dag naar Winschoten.
Hierdoor zullen de winkels komende maandag geopend zijn vanaf 10.00 uur en sommige zoals de Hema al om 9.00 uur

- advertentie -

Op het programma staat ook weer een braderie met rommelmarkt, entertainment en meer. Inschrijven kan op www.zweep-events.nl

Verkeersregelaars
De vorige editie stonden op diverse rotondes in Winschoten verkeersregelaars om het vele verkeer goed te kunnen laten doorstromen. ‘Dit was een test welke voor 200% is geslaagd en zullen de verkeersregelaars ook maandag weer paraat staan in Winschoten.’ Aldus Zweep events.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button