AlgemeenOp stap

Sodom Kingsnight levert ruim €10.000 euro op voor Geuko van Lang

- advertentie -

Winschoten – Het nieuwe evenement in Winschoten: ‘Sodom Kingsnight’ heeft ruim €10.000 euro opgeleverd voor de ernstig zieke Geuko van Lang uit Winschoten. Afgelopen week was er een bedrag bekend van €8.000 euro. Na alles bij elkaar opgeteld te hebben is het eindbedrag €10.092,32 euro!

- advertentie -

‘Ik ben er sprakeloos van’
De vader van Geuko is er sprakeloos van ‘Het was een fantastische avond, iedereen ontzettend bedankt voor zijn bijdrage op welke wijze dan ook!’ aldus Gert Jan van Lang tegenover OldambtNu.nl. ‘Daarbij een enorme dank aan de organisatie en de gemeente die dit alles mede mogelijk heeft gemaakt’

Op initiatief van Stichting Ondernemersfonds Centrum Winschoten werd er vorige week op het Marktplein in Winschoten een gigantische muziekfeest gehouden. De organisatie bestond uit Arjan Kenter en Luurt Duursema van SOCW, de drie DJ’s Willem van der Sluis, Bert Looden en Dries Eefting. Ook uit Dethmer Kupers, Otto Schröder en René Dekker bestond de organisatie.

Donaties
De artiesten traden belangeloos op. Waaronder Thijs Pot, Kira Dekker, Sproakwotter, Alloway en Pieter van de Zweep. Sodom Kingsnight werd geopend door burgemester Pieter Smit. Hij deed daarbij een donatie van €1.000 euro namens de gemeente Oldambt. Vele aanwezige mensen volgden dit op om een donatie te doen in een glazenbak. Zowel particulieren, scholen en verenigingen deden een donatie.

Gert Jan dankt iedereen voor zijn donatie ‘Door jullie donaties komen we telkens een stapje dichterbij voor Geuko zijn toekomst en herstel van zijn ziekte’

Ook Geuko heeft persoonlijk een video bericht ingesproken. Zie deze hier op Youtube.

Geuko van Lang
De 4-jarige Geuko verblijft al bijna driehonderd dagen in ziekenhuizen. Eerst in het UMCG, daarna in Hamburg en nu in een kliniek in Brandenburg an der Havel. De gehele opbrengst van deze avond gaat naar Stichting Adventure Geuko. Deze stichting zamelt geld in voor het doodzieke jongetje.

De jonge Winschoter heeft een zeldzame polio-achtige ziekte die in Europa nauwelijks bekend is. De jongen kan alleen worden behandeld in Amerika. Die behandeling is peperduur, ruim €200.000 euro. dus is er veel geld nodig.


Informatie & steunen
Ook heeft de familie een online dagboek, waar dag voor dag wordt omschreven hoe het gaat met Geuko. Dit kunt u hier lezen op de website van Geuko. (Klik Hier)

Mocht u Stichting Adventure Geuko willen steunen, kunt u een bijdrage leveren door een (klein-)bedrag te doneren op NL08 INGB 0007 5028 26 t.a.v. Stichting Adventure Geuko

Acties
Inmiddels zijn er vele acties geweest die staan hieronder voor u in een overzicht:

– Sodom Kingsnight levert ruim €8.000 euro op voor ernstig zieke Geuko
– Omroep Viviana zamelt 1.500 euro in voor Geuko

– €1.700,- donatie voor Stichting Adventure Geuko
– Gemeente Oldambt doneert €1.000 aan Stichting Adventure Geuko
– Inhoud collectebussen voor Geuko geteld
– Darten voor Geuko levert ruim 2.000 euro op
– Obs De Waterlelie en De Waterratjes zetten zich in voor Geuko
– Playmobil en cheque voor doodzieke Geuko van Lang

Foto’s: Jos Hensens/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button