AlgemeenCultuurKort nieuws

Concert Reni en Elisa Krijgsman bij Kerk Immanuel

- advertentie -

Winschoten – Gospelduo Reni en Elisa Krijgsman geeft zondagavond 21 mei een concert in de grote zaal van evangelische gemeente Immanuel in Winschoten.

- advertentie -

Reni en Elisa Krijgsman zijn vooral bekend vanwege hun betrokkenheid bij de jaarlijkse Opwekkingsconferentie. Sinds 2010 is Elisa Krijgsman producer en muziekleider van de Opwekkingsmuziek. Ook produceerde hij cd’s van onder meer de artiesten Martin Brand en Matthijn Buwalda.

Het leven van Reni en Elisa bestaat voor een groot deel uit het maken van muziek. Reni doet dit voornamelijk in samenwerking met Elisa. Daarnaast is zij parttime leerkracht in het basisonderwijs. Elisa is beroepsmusicus. Hij is afgestudeerd aan het conservatorium en heeft sindsdien gewerkt als freelance gitarist in studio’s en andere muziekprojecten zoals het Metropole orkest. Ook toerde hij met Neal Morse.

Compassion
Sinds een aantal jaren zijn Reni en Elisa ambassadeurs van Compassion. Zij zetten zich met hart en ziel in voor kinderen in armoede. Ieder kind heeft het recht geliefd, gekend en beschermd te zijn.

Reni en Elisa: “We vinden het ontzettend gaaf om met enthousiaste mensen te zingen. Dit doen wij in samenwerking met Compassion, vanuit de boodschap: ik sta met open armen en ik wil er voor je zijn.”

Immanuel
De evangelische gemeente Immanuël is een eigentijdse en groeiende kerk in de stad Winschoten. Begin dit jaar werd het nieuwe onderkomen van de kerk officieel geopend: het volledig verbouwde pand aan de Venne waar eerder supermarkt Aldi gehuisvest was. Jonge gezinnen, tieners, maar ook ouderen vinden hun weg naar deze kerk.

- advertentie -

Het concert begint om 19.30. De toegang is gratis.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button