AlgemeenSport

Meisjes U16 van BV Millwings kampioen

- advertentie -

Haren/Winschoten – Zaterdag 20 mei j.l. is het meidenteam onder 16 jaar van basketbalvereniging Millwings uit Winschoten kampioen geworden. Na een nek-aan-nek race met de nummer twee wist BV Millwings de wedstrijd tegen HSV Basketball Haren met 45-42 winnend af te sluiten en hierdoor zijn ze niet meer in te halen door de achtervolgers. Dit betekent voor deze meiden hun allereerste kampioenschap!

- advertentie -

Het team bestaat uit tien enthousiaste meiden in de leeftijd van 11 tot 15 jaar. Enerzijds hard willen werken en nieuwe dingen willen leren en anderzijds gezelligheid en sportiviteit, zijn kenmerken die dit jonge meidenteam tot ware kampioenen maakt. Binnen én buiten het veld is het een team waarin iedereen even belangrijk is.

De kampioenswedstrijd was de laatste competitiewedstrijd en dus het einde van het wedstrijdseizoen. Het team traint nog een maand door, om na de zomerstop grotendeels in dezelfde samenstelling weer hard te trainen en ook volgend seizoen weer nieuwe dingen te leren en beter te worden.

Wil je een keer meetrainen? Kom dan naar de sporthal aan de Mr. D.U. Stikkerlaan in Winschoten en neem vooraf een kijkje op de website www.millwings.nl of like ons op Facebook. Voor vragen kun je ook mailen naar de technische commissie: tc@millwings.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button