AlgemeenCultuur

Cultuurhuis De Klinker is benieuwd naar uw mening!

- advertentie -

Winschoten – Het vernieuwde Cultuurhuis De Klinker in Winschoten herbergt een mix van cultuur onder één dak, met een theater, de bibliotheek, een school voor muziek, dans en theater, de Lokale omroep Gemeente Oldambt, een filmzaal en horeca.

- advertentie -

Om in kaart te brengen welk beeld men heeft van De Klinker, is er een extern bureau ingehuurd om een imago-onderzoek te doen. In het kader van dit onderzoek is er een enquête opgesteld voor de bewoners van gemeente Oldambt en omstreken.

Vul de enquête in en maak kans op kaarten voor de nieuwste voorstelling van Bert Visscher! Ga naar: www.indeklinker.nl/imago om de enquête in te vullen. De enquête sluit op 1 juni.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button