AlgemeenSport

Hockey Club Winschoten vormt Heren 1 voor 2017-2018

- advertentie -

Winschoten – Hockeyclub Winschoten (HCW) wil voor komend seizoen een Heren 1 team inschrijven voor de competitie. Het team zal vorm krijgen onder leiding van Ron Haans, oud-international. Een goede groep spelers staat al klaar, we zijn op zoek naar uitbreiding en versterking. Daarbij is ook contact opgenomen met oud-spelers van HCW. Rondom het team zijn we bezig met een goede invulling van de uitstraling, training en ondersteuning; een heren 1 waardig.

- advertentie -

Op 2 en 9 juni (vrijdag avond) vanaf 21.00 ’s avonds organiseert HCW dan ook trainingsavonden voor allen die geïnteresseerd zijn om eventueel mee te spelen in een Heren 1. Aansluitend op de training kunnen we als groep sparren over de ambities, voorwaarden, etc. Bedoeling is dat op 9 juni het plaatje compleet is. Ben je enthousiast, wil je onderdeel uitmaken van dit Heren 1 dan zien we jou op 2 en 9 juni.

Mocht je vragen hebben over de trainingsavond, ben je geïnteresseerd dan kun je contact opnemen met Youri van Leeuwen (yourivanleeuwen@hotmail.com ) of Ron Haans ( haans5@xs4all.nl )

HCW is de Hockeyclub voor Winschoten en omstreken met ongeveer 180 leden in de leeftijd van 5 tot 70 jaar. Het gezellige sportcomplex staat aan de St. Vitusholt 7e laan nr.8. Voor de senioren zijn er behalve bij Heren 1 ook mogelijkheden om te spelen bij Dames 1, Veteranen (heren) en trimhockeyers. Voor Dames 1 zijn er ook op 2 en 9 juni open trainingsavonden vanaf 21.00 uur ‘s avonds. Meer informatie is te vinden via www.h-c-w.nl of via facebook @hcwwinschoten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button