Algemeen

Rietdijk Hengelsport gaat verkassen naar nieuwe locatie in centrum

- advertentie -

Blauwestad – Na twee jaar aan het Oldambtmeer te hebben gezeten zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe stek. Hengelsporters weten wel hoe dat gaat. Je zit op een stek te vissen en na verloop van tijd gaat het kriebelen. Je wil wat anders, je wil meer vangen of wat anders vangen. Gedachten gaan door alle bekende stekken en ook nieuwe watertjes komen langs in je gedachtegang. Waar kan je nou het beste zijn
.
Niet geheel vrijwillig hebben wij een nieuwe stek moeten zoeken. Dat doe je niet zomaar en alles werd gewikt en gewogen. Uiteindelijk vonden we een stekkie die zo veelbelovend eruit ziet dat we hier graag onze hengels uit willen gooien. Meester A.J. de Sitterstraat in Winschoten wordt de nieuwe locatie en zegt je dat niet direct iets dan is naast de Action misschien duidelijker.

- advertentie -

Wij zijn enorm blij met deze plek. Een mooie, ruime winkel. Genoeg, gratis parkeerplaatsen voor de deur. Mooi in het centrum van Winschoten. Genoeg redenen
voor ons om heel erg blij te zijn. 27 mei is het Nationale Hengelsportdag en die dag willen wij officieel de deur openen. Daar gaan wij ook een feestelijk tintje aan geven. Wat er precies gaat gebeuren op die dag houden we nog een beetje geheim, mede omdat we nog zo hard bezig zijn om alles klaar te krijgen en het nog niet helemaal duidelijk is.

Watersport
In samenwerking met Peter Boetes van PB Bootservice Oldambt komt er ook een mooi gesorteerde afdeling watersport. Alle gangbare watersportartikelen zullen we in voorraad nemen en de niet zo gangbare kunnen altijd geleverd worden. Verder kan je bij ons terecht voor service, reparatie en onderhoud van uw buitenboord of inboardmotoren.

In het zelfde pand maar wel in een geheel aparte ruimte zal Jennifer haar hypnose centrum vestigen. Met de focus op angstbestrijding maar ook gewichtsbeheersing of stoppen met roken is prima met hypnose te behandelen.

Foto & Tekst: Ingezonden

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button