Algemeen

Oostwold Airshow: Historische vliegtuigen en duizelingwekkende stunts

- advertentie -

Oostwold – Op 4 en 5 juni a.s., 1e en 2e Pinksterdag is op vliegveld Oostwold ‘the sky the limit’!  Met ruim 20.000 bezoekers is de Oostwold Airshow de afgelopen jaren uitgegroeid tot het grootste evenement in de Nederlandse burgerluchtvaart.

- advertentie -

Een evenement voor jong en oud
Dit jaar vindt alweer de negende editie van de internationale Oostwold Airshow plaats. Een evenement dat is uitgegroeid tot een indrukwekkend en drukbezocht evenement voor jong en oud. Onder het motto ‘Time Flies’ kan het publiek op zondag 4 juni tussen 11.00 en 17.00 uur en op maandag 5 juni tussen 10.00 en 17.00 uur genieten van duizelingwekkende stunts, schitterende formaties warbirds en opvallende hedendaagse vliegtuigen.

Activiteiten in de lucht en op de grond
Naast het spektakel in de lucht zijn er op het grote luchtvaartterrein ook allerlei activiteiten. Zo kunt u ook genieten van antieke tractoren, automobielen, militaire voertuigen en een compleet gebouwd en bewoond militair kamp uit de jaren ’40 – ’45. Wandel over de Airmarket of bezoek één van de voorstellingen van het ‘Flying Circus Theater’.

Airmarket
Op de grootse airmarket kunnen bezoekers hun hart ophalen bij allerlei luchtvaartartikelen zoals modellen, tekeningen, luchtvaartgames, bouwplaten, kleding, boeken, software, tijdschriften en zelfs onderdelen. Het zijn slechts enkele voorbeelden van de grote verscheidenheid aan artikelen die te koop worden aangeboden. Talloze stands bieden een breed scala aan informatie over de luchtvaart aan en verschillende demo-teams presenteren zich niet alleen in de lucht maar ook met een eigen stand op de grond.

De Oostwold Airshow is inmiddels een begrip in Oostwold en ruim daarbuiten. Bezoekers uit binnen- en buitenland weten het evenement om het jaar altijd weer te vinden. Voor meer informatie over dit evenement verwijzen wij u naar de website http://www.oostwold-airshow.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button