AlgemeenRegionaal nieuws

Nienke Jansen uit Winschoten Finalist miss beauty of Groningen

Winschoten –  De 25-jarige filiaalmanager van de Bristol in Winschoten, Nienke Jansen staat in de finale van Miss Beauty of Groningen 2017.

- advertentie - 

Nienke zegt oprecht verrast te zijn dat ze in de finale staat van deze missverkiezing. “Waarom ik mee doe? Ik wil mensen raken en inspireren zonder dat men streng op uiterlijk of enkel uitstraling let, maar door innerlijk. Iedereen heeft iets moois van zichzelf.”

Ze hoopt dat ze door haar deelname een eerste stap kan zetten om anderen te overtuigen dat ze in zichzelf moeten geloven. “Een ieder heeft iets unieks in zich, dat ze mogen laten zien. Onzekerheden hoeven daarbij geen belemmeringen te zijn, maar uitdagingen.”

Nienke wil kennis maken met de provincie Groningen. ‘Ik heb dan ook zoveel mogelijk mensen proberen te ontmoeten.’ 

‘Zo heb ik de sterkste mannen van oude Pekela bezocht, een high tea voor ouderen kunnen organiseren in Hoogezand, vvs voetbal team uit Oostwold mogen ontmoeten, een kijkje mogen nemen bij de brandweer in Winschoten en ben ik nog lang niet klaar met dit avontuur.’ aldus Nienke.

Om winnaar te worden heeft ze stemmen nodig. Een stem uitbrengen kan door ‘Poll Groningen Nienke’ te sms’en naar 3010 (1,10 euro per bericht).


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button