Algemeen

Avond4Daagse Dag 5 (Defilé) – Wegafsluitingen

- advertentie -

Winschoten – Vanavond vindt zich de jaarlijkse intocht plaats door het centrum van Winschoten. Om dit veilig te laten voorlopen sluit de organisatie in samenwerking met de gemeente Oldambt enkele wegen af.

- advertentie -

Beertsterweg
Zoals het nu lijkt gaat de organisatie de Beertsterweg afsluiten om 19:30 uur. Dit gebeurd ter hoogte van de rotonde bij de kruising Beertsterweg – Bovenburen. Weggebruikers kunnen in overleg met een verkeersregelaar de Shell wel bereiken. De afzetting komt ook ter hoogte van Transportbaan en Industrieweg.

Mr. D.U. Stikkerlaan
Een gedeelte van de Mr. D.U. Stikkerlaan wordt om 18:00 uur afgesloten. Dit zal gebeuren ter hoogte van de kruising met de Parklaan en Gaslaan en Beertsterweg.

Oldambtplein
Het Oldambtplein in Winschoten zal rond 20:15 geheel worden afgesloten.

Oudewerfslaan
De Oudewerfslaan word afgesloten tegen +/- 20:15 uur.

Winschoter Centrum
De route van de Avond4Daagse gaat het meeste door het centrum van Winschoten. Rondom deze route en de zijstraten hiervan worden ook enkele afzettingen geplaatst.

- advertentie -

ADVIES: Volg de aanwijzingen op van de verkeersregelaars, organisatie en de politie. Zij zorgen uiteraard voor een vlotte doorstroming, maar houden daar de veiligheid van de vele wandelaars voorop.

- advertentie - 

LET OP: Het Oldambtplein is een belangrijke aanrijd route van het ziekenhuis. Het kan zijn dat er in geval van nood een ambulance of personenvoertuig langs gelaten moet worden. Heb hier respect voor en maak dan direct ruimte.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button