AlgemeenOp stap

Programma WaterWeekend Blauwestad

- advertentie -

Blauwestad – Ook als je zelf geen waterbenen hebt, is het WaterWeekend een feest. Op zaterdag 17 juni en zondag 18 juni zijn er op en rondom het Oldambtmeer allerlei activiteiten te zien, doen en beleven. Gieren in een waterbal, overstag gaan tijdens een clinic zeilen, genieten van honderden vliegers en tientallen modelbootjes  of een harinkje happen. Allemaal mogelijk tijdens het WaterWeekend Blauwestad.

- advertentie -

17 & 18 Juni: Programma Reiderhaven
Tijdens WaterWeekend Blauwestad kun je in Reiderhaven Beerta zowel op zaterdag als op zondag van 11.00 – 17.00 uur genieten van allerlei activiteiten. Beide dagen is er een botenshow. Je kunt er terecht voor nieuwe en gebruikte boten. Pedro Boat, Watersport Reinders en Watersport Vertrouwen zijn aanwezig met boten van allerlei formaat: motorjachten, motorboten, sloepen, etc. Daarnaast vindt er een vliegerfestijn plaats met enorm grote vliegers. Op het water varen radiografisch bestuurbare bootjes van vereniging de vaarhobbyist. Vanaf 16.00 uur op zaterdagavond kun je genieten van artiesten en het betoverende spektakel van verlichte vliegers bekijken tijdens het nachtvliegeren.

17 Juni: Programma Havenkwartier
Tijdens het WaterWeekend Blauwestad worden op zaterdag 17 juni van 11.00 – 17.00 uur zeilclinics voor volwassenen en voor kinderen vanaf 8 jaar gegeven. Ook kun je hier skimboarden in een skimpool, stand-up paddling en een cursus auto te water doen. Daarnaast geeft de brandweer demonstraties, kun je ieder uur mee met de rondvaartboot van Welvoart en is het Projectbureau Blauwestad geopend. Ook kinderen kunnen zich volop uitleven op de springkussens en waterballen of in het Piratendorp ‘De Blauwe Schat’.

18 Juni: Programma Jachtvanen Midwolda
Sportieve watersporters kunnen tijdens het WaterWeekend Blauwestad op zondag 18 juni terecht in de jachthaven in Midwolda. Van 10.00 – 17.00 uur zijn er zeilclinics en windsurfclinics voor volwassenen en kinderen. Ook kun je hier Stand-Up Paddle Boarden. Op het haventerrein wordt er van 10.00 – 17.00 uur een braderie georganiseerd.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button