AlgemeenKort nieuws

Dollard College feliciteert geslaagden 1e tijdvak: 2016/2017

- advertentie -

Oldambt – Het Dollard College feliciteert al hun geslaagden van schooljaar 2016/2017. De namen van de vestigingen in de gemeente Oldambt volgen hier onder.

- advertentie -

Voor de gene die nog her-examens moet doen, wensen zij hun veel succes!

Vestiging Campus Winschoten, BBL:
Emre Akçora, Musselkanaal; Dewi de Blaauw, Winschoten; Jeroen Boomgaarden, Midwolda; Sharita Boorsma, Beerta; Fabian Bosscher, Wagenborgen; Roan Brons, Wagenborgen; Jelle van Dijk, Oude Pekela; Sahra Diriye Mohamed, Veendam; Damian Ferdinandus, Appingedam; Henk Gremmer, Winschoten; Thom Groeneveld, Beerta; Kyra de Haan, Blijham; Justin Hamminga, Wedde; Delano Hartlief, Oude Pekela; Tjeerd Heetebrij, Winschoten; Marthijs Hogerman, Winschoten; Daniël Jonker, Oude Pekela; Sylvana Klein, Nieuwe Pekela; Rosalien Klinkhamer, Winschoten; Max Koster, Meedhuizen; Reinout Kremer, Vriescheloo; Mitchel Lindeman, Winschoten; Ruben van Lune, Finsterwolde; Werner Maat, Vlagtwedde; Jessica Meijer, Veendam; Sharon Mulder, Winschoten; Naomi Nouwens, Veendam; Abdimajiid Nuur Wabar, Winschoten; Michael Offringa, Winschoten; Esmée Pieters, Winschoten; Roar Reintke, Oude Pekela; Michelle Schep, Finsterwolde; Nick Schoonbeek, Nieuwe Pekela; Loek Schouten, Oude Pekela; Mika Schripsema, Oude Pekela; Romy Siemens, Scheemda; Esmee Sijtsema, Midwolda; Tom Stel, Winschoten; Sven Streunding, Oude Pekela; Priscilla Tuin, Oostwold gem. Oldambt; Sylvester Venema, Finsterwolde; Yarick Walters, Oude Pekela; Nathalie Weering, Winschoten; Hendrik Westers, Meeden; Emma Wijnholds, Bourtange; Silvana Winkels, Oude Pekela; Lester Zoutman, Scheemda.

Vestiging Campus Winschoten, GL:
Cheyenne Brouwer, Winschoten; Vincent Everts, Blijham; Pieter-Paul van der Geest, Wedde; Marco Groenbroek, Finsterwolde; Manon Havinga, Winschoten; Thijs ten Hoor, Winschoten; Edwin Hulzebos, Oude Pekela; Julian Mulder, Winschoten; Siewert Stoppels, Oostwold gem. Oldambt; Brandon Tepper, Winschoten; Doortje Westerhof, Noordbroek.

Vestiging Campus Winschoten, KBL:
Marjolein Abels, Bad Nieuweschans; Rutger Alberts, Noordbroek; Jesper Bick, Scheemda; Justin Blaauw, Winschoten; David de Boer, Blauwestad; Lyndell Bolt, Blauwestad; Jarno Bos, Blijham; Jordy Brink, Midwolda; Ilona Brouwer, Finsterwolde; Sarah Buné, Winschoten; Jasper Burger, Winschoten; Ruth Dijkstra, Bellingwolde; Thom Drenth, Scheemda; Mathijs van Duijnhoven, Oudeschans; Levie van Eeken, Winschoten; Michael Emerenciana, Winschoten; Vincenth Erdman, Winschoten; Jesse Feiken, Scheemda; Tycho Feikens, Scheemda; Conceicao Fernando, Blijham; Carola Flikkema, Midwolda; Gijs Fraterman, Nieuwe Pekela; Kevin Froma, Scheemda; Fleur Gernaat, Scheemda; Bram Geurtsen, Winschoten; Olaf Gijben, Blijham; Sanne Groen, Midwolda; Brenda de Groot, Nieuwe Pekela; Esmee Grooten, Scheemda; Daniël Hansen, Winschoten; Jordy Harks, Winschoten; Amber Harms, Winschoten; Henri Hartman, Westerlee; Wesley Hassing, Nieuwolda; Robin Heidekamp, Bad Nieuweschans; Jesse Hensens, Winschoten; Raissa Hesseling, Winschoten; Chanella Huft, Beerta; Shahan Ibrahim Saleh, Scheemda; Sam Jacks, Oude Pekela; Kymani Jacobs, Bad Nieuweschans; Quinty Jansen, Winschoten; Michel de Jonge, Stadskanaal; Kevin Juch, Oude Pekela; Ryan Kamphuis, Winschoten; Tess Kingma, Winschoten; Joanie Klok, Sellingen; Simone Kootstra, Winschoten;
Janine Koster, Bad Nieuweschans; Danny Kuiper, Scheemda; Erik Kuiper, Blijham; Brent van der Laan, Bad Nieuweschans; Bart-Julian Leeraar, Scheemda; Jesca Linssen, Winschoten; Oumaima Marzaq, Winschoten; Jeffrey Meijer, Winschoten; Evert-Jan Mekelenkamp, Oostwold gem. Oldambt; Jesse Mellema, Midwolda; Luca Mulder, Bourtange; Naomi Munneke, Winschoten; Charlotte Nanninga, Scheemda; Michelle van Oers, Nieuwe Pekela; Steve Olieberg, Winschoten; Leon Petrusma, Winschoten; Sanne Pijper, Oude Pekela; Jersey Plat, Winschoten; Maurice van der Ploeg, Oude Pekela; Remon Prins, Finsterwolde; Martias Roossien, Meedhuizen; Mario de Ruiter, Oude Pekela; Dennis Sandee, Blijham; Jeffrey Schep, Finsterwolde; Sander Scholtens, Finsterwolde; Wesley Staal, Winschoten; Ilana Striezenau, Westerlee; Wieke Uil, Scheemda; Tommy Vierhouten, Veelerveen; Ricardo Visser, Beerta; Kevin Voorn, Winschoten; Gerjan de Vries, Zuidbroek; Kevin de Vries, Bellingwolde; Wouter de Vries, Sappemeer; Milan de Vroome, Oude Pekela; Nick de Wal, Scheemda; Marc van de Water, Oostwold gem. Oldambt; Lisanne Weerts, Blijham; Claudia van der Werk, Westerlee; Serena Winter, Winschoten.

Vestiging Campus Winschoten, LWT:
Sebastiaan Grave, Oude Pekela; Jesse Koetje, Scheemda; Anouk Leeuwerke, Oude Pekela; Erwin Wessels, Nieuwe Pekela.

- advertentie -

Vestiging Hommesplein, HAVO:
Adam Barwinski, Winschoten; Madeleine Beuks, Midwolda; Joran Blom, Winschoten; Wouter Boersma, Blijham; Chayene Bolhuis, Winschoten; Quintcy Jill Bolt, Blauwestad; Timo Boom, Finsterwolde; Josien Boonman, Nieuwolda; Michelle Boon, Bellingwolde; Jean Boorsma, Winschoten; Amy van den Bos, Nieuw Scheemda; Boris Bouman, Bellingwolde; Pim Boutsioukis, Winschoten; Ilse Bouwmeester, Blijham; Roy Broekema, Oude Pekela; Calvin de Bruijn, Oude Pekela; Lieke Bruins, Winschoten; Vincent Cremers, Winschoten; Maaike Datema, Oude Pekela; Bart Dieterman, Winschoten; Fleur Dijk, Oude Pekela; Bas Doddema, Scheemda; Tijmen Doedens, Scheemda; Rianne van Duin, Bellingwolde; Nick Eelsing, Winschoten; Bertijn Eldering, Winschoten; Elyne Everts, Blijham; Mirjam Feikens, Winschoten; Thomas Geurtsen, Winschoten; Anouk van Ham, Winschoten; Harm-Jan Hamster, Nieuwolda; Zillah Harkema, Oude Pekela; Chloë Hazewinkel, Bellingwolde; Loïs Houwen, Winschoten; Emma Hulzebos, Oude Pekela; Nils Hummelink, Veelerveen; Jarko Imminga, Finsterwolde; Wouter de Jong, Oudeschans; Brigitte Kah, Winschoten; Rana Keskin, Winschoten; Sanne Klaassen, Bellingwolde; Paul Klooster, Winschoten; Lisa Klopstra, Bellingwolde; Naomi Koetje, Oostwold gem. Oldambt; Tessa Koster, Scheemda; Sanne Kroeze, Winschoten; Tessa Kruijer, Bellingwolde; Nina Kuiper, Winschoten; Lars Kuntkes, Winschoten; Janou Kuper, Scheemda; Alessio van der Laan, Oude Pekela; Ruben de Lange, Oude Pekela; Justin Laning, Blauwestad; Zefanja Leemburg, Winschoten; Daphne Molanus, Bellingwolde; Lisa Molanus, Wedde; Adrian Murtezaj, Blijham; Sanne Ninteman, Oude Pekela; Stijn Nomden, Oostwold gem Oldambt; Lotte Ohlsen, Beerta; Jowi Olfers, Vriescheloo; Manon Olthof, Scheemda; Lisa Oolders, Scheemda; Thom Pathuis, Winschoten; Jasmijn Polch, Winschoten; Fabiënne Pott, Blijham; Kim Prins, Winschoten; Yvonne van Puijenbroek, Blijham; Robert Reijinga, Scheemda; Daan Rieks, Winschoten; Luuk Siemens, Beerta; Joyce Siemons, Winschoten; Amaya Smid, Bad Nieuweschans; Demi Smit, Oude Pekela; Melissa Staubach, Winschoten; Bart Stoppels, Bellingwolde; Elise Straus, Winschoten; Nick Strobos, Scheemda; Tim Swarts, Bellingwolde; Danny Timmer, Papenburg; Anneloes Velt, Oude Pekela; Annemarie Venema, Winschoten; Bo Vermeulen, Oude Pekela; Nemi Verploegh, Bellingwolde; Niek de Vroome, Winschoten; Ruben Walma, Winschoten; Annemiek Weits, Nieuwe Pekela; Jarno Welp, Oostwold gem Oldambt; Thomas Westerdijk, Winschoten; Yvonne Westerling, Oude Pekela; Cheyen Wolf, Winschoten; Charlotte Wolthers, Winschoten; Sandra Zuidema, Bellingwolde; Jaron Zwijnenburg, Nieuwolda.

- advertentie - 

Vestiging Hommesplein, VWO:
Rob Blaauw, Beerta; Tessa Boekholdt, Westerlee; Martijn Boutsioukis, Winschoten; Julia Brink, Scheemda; Julia Cazemier, Winschoten; Kelvin Franke, Oude Pekela; Thomas de Groot, Winschoten; Marco Hansen, Winschoten; Mike Harms, Winschoten; Kim Hartjes, Winschoten; Rick Hensema, Veelerveen; Emma Hoeksema, Westerlee; Luc ten Hoorn, Oude Pekela; Domas Janulevicius, Oostwold gem. Oldambt; Klaas de Jong, Finsterwolde; Geja Korvemaker, Oude Pekela; Hidde Krijnen, Scheemda; Patrick Kuiper, Nieuwolda; Jeremy Linger, Winschoten; Jerien van Loenen, Blijham; Marit Meijer, Midwolda; Ruben Mekkering, Blijham; Moniek Muntinga, Beerta; Ronald Musch, Winschoten; Marissa Niedorff, Oude Pekela; Niels Overdijk, Oude Pekela; Amber Pater, Oude Pekela; Maxime Postema, Oude Pekela; Annemieke Potze, Winschoten; Anniek Renkema, Midwolda; Marloes Scholing, Scheemda; Arne van der Sloot, Finsterwolde; Amber Smit, Blijham; Ann Smith, Winschoten; Sanne Smit, Finsterwolde; Mark Spa, Westerlee; Dominiek Steeman, Scheemda; Daniël Veenstra, Winschoten; Renée Venema, Bellingwolde; Manon de Wal, Wedde; Anne Weits, Oude Pekela; Geanne Welp, Oostwold gem. Oldambt; Loes Wolters, Winschoten; Anneloes Wonink, Blijham; Dilara Yigit, Blauwestad; Daan Zee, Bellingwolde.

Vestiging Stikkerlaan, TL:
Rick van Aalst, Winschoten; Mohammad Akrami, Blijham; Anne-Lie Alting, Winschoten; Bart den Besten, Scheemda; Jens Blok, Scheemda; Lesley de Boer, Blauwestad; Vincent de Boer, Blauwestad; Danny Bolland, Winschoten; Kaj van den Bosch, Winschoten; Jelmer Bos, Winschoten; Cynthia Boven, Westerlee; Lynsie Bremmer, Midwolda; Emma Brouwer, Scheemda; Manon Busemann, Winschoten; Rowan Buwalda, Winschoten; Maurits Dammer, Winschoten; Marjolein van Delden, Nieuwolda; Naomi Derks, Midwolda; Lizanne Dijkhuis, Midwolda; Aron Dijkstra, Winschoten; Lars Dijkstra, Winschoten; Anouk Doedens, Finsterwolde; Daan Doedens, Winschoten; Fleur Doornbos, Beerta; Jeroen Drenth, Winschoten; Luciën Drenth, Heiligerlee; Mike Duit, Midwolda; Rob Eleveld, Scheemda; Fabiënne Feikens, Winschoten; Odessa Feringa, Westerlee; Jarno Franken, Blijham; Mahmoud Gasir, Heiligerlee; Karlijn Gernaat, Beerta; Dylan Goos, Winschoten; Selena Gremmer, Heiligerlee; Sharissa Greven, Scheemda; Lars Hamminga, Scheemda; Niels Hermans, Scheemda; Muriël Hillenga, Westerlee; Mark van Holland, Scheemda; Yoran Hoogstraten, Scheemda; Laura Huft, Winschoten; Sofia Hussaini, Scheemda; Alexander Keuning, Beerta; Amber Kiewiet, Scheemda; Arno de Kleine, Finsterwolde; Dennis Koetje, Oostwold gem. Oldambt; Jan Koets, Nieuw Scheemda; Roy Köller, Blijham; Xander Kruizinga, Blijham; Ramon Kuiper, Winschoten; Dian Luttjeboer, Heiligerlee; Sanne Meis, Winschoten; Lisa Mellema, Beerta; Mike Modderman, Winschoten; Lotte Moed, Winschoten; Diewerke Molema, Oostwold gem. Oldambt; Jesse Molenkamp, Heiligerlee; Amber Mulder, Winschoten; Dorien Mulder, Winschoten; Laura Musch, Winschoten; Marijn Nuus, Winschoten; Jesmée Petrusma, Winschoten; Ellen Pijper, Winschoten; Kelsey Pijper, Winschoten; Jasper Ploeger, Winschoten; Aniek Prenger, Winschoten; Huib Rieks, Winschoten; Bas Rijks, Scheemda; Linda de Ruiter, Blijham; Han Scholte, Scheemda; Farisha Sewnaik, Winschoten; Ger Smit, Winschoten; Esmee Sportel, Oostwold gem. Oldambt; Daniël Tabak, Leermens; Bas Tjabringa, Wedde; Marc van der Veen, Scheemda; Ramon Veen, Westerlee; Kristy van der Vlugt, Winschoten; Owen Vos, Oostwold gem. Oldambt; Niels de Vries, Winschoten; Tim van Wieringen, Winschoten; Marwa Zedan, Scheemda; Raquel Zuurman, Beerta.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button