Algemeen

Ziegler Winschoten levert industrieel blusvoertuig met blusarm af

- advertentie -

Winschoten – Medio juni 2017 is het industriële blusvoertuig met blusarm gemaakt door Ziegler Brandweertechniek afgeleverd aan de klant in Zeeland. Het blusvoertuig, dat op een Volvo chassis is opgebouwd, beschikt over een 2000-liter watertank en een schuimtank van 5000 liter. De Ziegler pomp 10-10.000, die in het voertuig is ingebouwd, levert een enorme bluskracht.

- advertentie -

Het Ziegler Z-PF schuimbijmengsysteem zorgt voor een effectief gebruik van het schuimmiddel. Eén monitor bevindt zich op een lift in het voertuig, Daarnaast is er een monitor op de blusarm van 25 meter gemonteerd. De uitklapbare dubbele opstapkleppen zijn geïntegreerd in de wielkasten.

Voertuigen voor grote industriecomplexen, zoals bijvoorbeeld voor de chemische- of petrochemische industrie, open mijnbouw of energiecomplexen – hebben meestal zeer speciale inzetscenario‘s en vallen buiten de standaard norm.

Ziegler heeft de ervaring, kennis en techniek in huis om voertuigen die aan deze eisen moeten voldoen, op maat te maken – in alle groottes, met diverse soorten en hoeveelheden blusmiddelen, met krachtige pompen en bijmenginstallaties en ook met speciale persoonlijke uitrusting.

‘Door nauw en intensief overleg met onze klanten ontwerpen wij voertuigen, die op maat gemaakt worden en voldoen aan de betreffende taakstellingen en inzeteisen.’ aldus Ziegler.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button