AlgemeenOp stap

The Barrel Challenge zomer editie van start gegaan

- advertentie -

Bregenz (Oostenrijk) –  Met ruim 200 barrels van autos en zo’n 510 deelnemers is The Barrel Challenge tour 2017 zomer editie zondag 25 juni in Asten (NL) van start gegaan. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement, georganiseerd door Zweep Events, met deelnemers uit binnen- en buitenland, maar ook veel uit de regio Oldambt en Westerwolde.

- advertentie -

Bekende teams zijn de teams van Westerwolde (radio) Actueel en Tuil Logistics BNS Nieuws uit Bad Nieuweschans. De deelnemers zijn onder soms zware regenachtige omstandigheden uit Asten, vlakbij Eindhoven, vertrokken om Die Ludolfs te zoeken. Voor velen was het Googelen, maar als je niet goed doorzocht, ontdekte je niet dat ze verhuist zijn naar Linden.

Daar moesten de deelnemers met het logo van het populaire bedrijf, bekend van de tv-series, op de foto. Hierna doorrijden naar het zuiden van Duitsland, richting Oostenrijk. Eindbestemming de Seecamping Bregenz aan de Bodensee. Dag twee gaat de bergen in richting Italië. Niet al teveel kilometers maar wel met een lange reistijd.

Foto’s: Frans Stegeman 

 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button