Algemeen

Kinderboerderij Winschoten start meerdere acties voor nieuwe speeltuin

- advertentie -

Winschoten – De crowdfundingactie van Kinderboerderij Winschoten voor de realisatie van een nieuwe speeltuin heeft in twee weken ruim 1400 euro opgehaald.

- advertentie -

‘Via aandeelindebuurt wordt er geld gedoneerd, maar ook geven onze bezoekers gul in het theehuis. Onze andere actie’s: Het Husse Doggy Event, het Stroowaofeltje met de stroopwafel actie, het inzamelen van lege flessen leveren een mooie bijdrage op!’ aldus de initiatiefnemer Ton Naber.

Lees ook: Speeltuin Kinderboerderij Winschoten start Crowd Funding actie

Het doel is minimaal 2500 euro. De Rabobank Zuid-Oost Groningen heeft toegezegd het eindbedrag te verdubbelen.

– Vrijdag 7 Juli gaan onze medewerkers auto’s wassen bij Autowasstraat Hoogebrug in Winschoten, Marcel Sloot stelt belangeloos een wasbox voor ons ter beschikking de volledige opbrengst voor de Speeltuin is. Voor 7,50 euro wordt de auto voor U gewassen.

– Woensdag 12 Juli is er een inloop markt van 10.00 tot 14.00 uur bij het Spectrum (Garst 7). Verkoop van producten uit de eigen bakkerij, smoothies, belegde broodjes, patat en snacks. Met gratis thee en koffie. Opbrengst gaat in zijn geheel naar de nieuwe Speeltuin. 50% van de opbrengst is voor de nieuwe Speeltuin

– De Kwekerij heeft een actie tot 13 Juli Openhaardhout voor 40 euro per Kuub, zelf af te halen aan de Hazelaarstraat 55. 50% van de opbrengst is voor de nieuwe Speeltuin

– Op vrijdag 14 Juli is er een afsluitende actie namelijk, Schminken en Pannenkoeken bakken en op eten natuurlijk. Schminken 1 euro en Pannenkoeken 1,50 euro. Tevens bieden wij allerlei gratis spelletjes aan voor de gezelligheid!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button