Algemeen

Informatiebijeenkomst borstreconstructie in Winschoten

- advertentie -

Winschoten –  Het Ommelander Ziekenhuis Groningen organiseert, in samenwerking met het UMCG, op donderdagavond 13 juli een voorlichtingsbijeenkomst over borstreconstructie. Tijdens deze voorlichtingsavond informeren de plastisch chirurgen van het Ommelander Ziekenhuis u over de behandelmogelijkheden op het gebied van reconstructie, volumebehoud en volumeherstel na een borstoperatie of als aanvulling op de behandeling van borstkanker. 

- advertentie -

Na een borstkankerbehandeling kan het uiterlijk van de borst veranderen en dat kan van grote invloed zijn op iemands leven. Het zelfvertrouwen vermindert en ook dingen als sporten of zonnen zijn opeens niet meer zo vanzelfsprekend. Gelukkig bestaan er verschillende behandelingen om de aangedane borst te verfraaien. Plastisch chirurgen Ilona Hospers en Vera van Aalst van het Ommelander Ziekenhuis vertellen tijdens de informatiebijeenkomst over de verschillende mogelijkheden. Ook is er die avond een ervaringsdeskundige aanwezig die haar persoonlijke verhaal over een borstreconstructie vertelt. Uiteraard is er tijd om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

Datum en locatie
De bijeenkomst wordt gehouden op donderdag 13 juli van 19.00 tot 21.00 uur in In de Stallen, Oosteinde 10 in Winschoten en is bedoeld voor (ex)borstkankerpatiënten, hun naasten, huisartsen en andere belangstellenden. Vanaf 18.45 uur is de zaal open en staan thee en koffie klaar. De toegang is gratis.

Aanmelden
Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Wel vragen wij u, in verband met het beperkte aantal plaatsen, om u vooraf aan te melden via 088-066 1000 of via aanmelden@ozg.nl onder vermelding van uw emailadres, telefoonnummer, aantal personen en naam van de bijeenkomst.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button