AlgemeenKort nieuws

Nieuwe bus voor voedselbank Oldambt

- advertentie -

Winschoten – Voedselbank Oldambt heeft een nieuwe bus. De aanschaf van de nieuwe Iveco bus is mogelijk gemaakt door subsidies die Voedselbank Oldambt heeft gekregen van het Oranjefonds, het Kansfonds en de Rabobank.

- advertentie -

Onmisbaar
Voor Voedselbank Oldambt is de bus onmisbaar. Hiermee wordt dagelijks voedsel gehaald bij de supermarkten en gaan wij wekelijks naar Meppel waar het distributiecentrum zit. Iedere week halen we tussen de 5000 en 7000 kg aan voedsel op. Dit wordt vervolgens in pakketten uitgegeven aan cliënten.

Nog steeds melden zich dagelijks nieuwe cliënten aan voor de voedselbank.
Met deze nieuwe bus zijn we de komende jaren in staat om alle cliënten te blijven voorzien van voedselpakketten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button