AlgemeenKort nieuws

Groep 8 neemt afscheid van OBS de Waterlelie

- advertentie -

Winschoten – De leerlingen van groep 8 van obs de Waterlelie hebben afscheid genomen van hun basisschool. Op maandag 17 juli was er de traditionele musical dit jaar genoemd: “Groep 8 achter de tralies”.

- advertentie -
Maar waar de jongens en meisjes geen rekening mee hadden gehouden was de door hun ouders georganiseerde afterparty in de “Heerlijckheid” aan de Venne in Winschoten. De leerlingen moesten zich melden op het schoolplein alwaar er om 19.00 uur een heuse limousine  kwam voorrijden en de leerlingen naar hun bestemming bracht.
In de “Heerlijckheid” was DJ Dennis en een hapje en drankje waar ze heerlijk van hebben genoten.
Foto & tekst: ingezonden

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button