Algemeen

23-Jarige man opgepakt na mishandeling op Marktplein

- advertentie -

Winschoten – Rond 04:00 uur vannacht heeft er een mishandeling plaats gevonden op het Marktplein van Winschoten. De verdachte, een 23-jarige man uit Oude Pekela viel een 18-jarige jongen uit Heiligerlee aan. De aanleiding hier tot is onbekend.

- advertentie -

Het slachtoffer verklaarde tegenover de politie dat hij naar huis wilde, waarna hij van de verdachte een stomp in het gezicht kreeg. Hierdoor raakt hij buiten westen. Toen hij weer bij kwam zag hij de verdachte op hem in aan het trappen. Omstanders schoten de jongen te hulp waarna 112 werd gebeld.

Achtervolging
Toen de politie ter plekke kwam en één van de omstanders naar de verdachte wees ging de man er ter voet vandoor. Hierdoor er stond er een achtervolging door de politie ter voet en per auto. Ze verloren de man uit het oog waarna ze kort daarna de man aantroffen in de bosjes op het Burgemeester Schönfeldplein. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Voor het slachtoffer kwam er en ambulance ter plekke, hier werd hij aan zijn verwondingen behandeld. Waarna hij op het bureau aangifte heeft gedaan.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button