AlgemeenPolitiek

VCP Oldambt fleurt ‘krottencomplex’ in Winschoten op

Winschoten – Het ‘krottencomplex’ zo noemt de Verenigde Communistische Partij het. Het dichtgetimmerde appartementencomplex en een dichtgetimmerd winkelcomplex aan de Mr. D.U. Stikkerlaan. ‘Voor veel inwoners een doorn in het oog’ aldus de VCP.

- advertentie - 

Lees ook: Wanneer gaan de ‘krotten’ aan de Mr. D.U. Stikkerlaan weg?

Reden genoeg voor de VCP om het complex op te fleuren met een ‘schilderij’. In de nacht van zaterdag op zondag hebben zij een ‘schilderij’ opgehangen.

Voorzitter van de communistische partij Engel Modderman verklaard: ”Het opfleuren van die “dode” dicht gespijkerde panden is best uitnodigend om het op te fleuren. Beter dan die kleurloze platen. Als binnenkomer naar het centrum van Winschoten.”

Troosteloze aanblik
De gedachte achter deze actie?  ”De binnenkomst naar het centrum ook op een fleurige manier kan dan zoals het er nu bij staat. Inwoners zouden het meer moeten doen met kleuren of iets dergelijks. Wie weet hoe lang het er nog zo bij staat alvorens het wordt opgeknapt?

‘Dat geldt trouwens ook voor de leegstand van winkels. Fleur ze op en je hebt een heel ander aanblik van Winschoten. Het is nu een troosteloze aanblik.” eindigd de fractievoorzitter.

 

 

 

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Open chat
Tip ons!