Algemeen

Gerard Boelens: ‘Ik moet stoppen voordat het mis gaat met mijn gezondheid’

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen week maakte Gerard Boelens, directeur van Boelie’s Pub bekend dat hij zijn biljart- en dartcafé aan de Venne wat hij een kleine twintig jaar geleden over nam van zijn vader per direct ging sluiten.

- advertentie -

Gerard plaatse onlangs een bericht op zijn Facebookpagina.

‘Met heel erg veel pijn en verdriet heb ik dinsdag de mededeling op Facebook gezet en de posters op de deur geplakt. De sleutel omgedraaid en even een paar seconden doodstil voor de deur gestaan. Dit was het dan. 19 jaar Boelie’s Pub en dan nu pas het echte besef krijgen wat Boelies voor Winschoten was.’ verteld hij.

Trots
Gerard verteld: ‘Iets waar ik in het begin voor stond, een café die er voor iedereen was en waar iedereen welkom was. En het is veel meer geworden dan dat en mijn verdriet wordt langzaam overwonnen door trots. Niet alleen op mezelf, maar vooral op de crew die er door de jaren heen gewerkt hebben, mijn familie die me 19 jaar lang gesteund en geholpen hebben en natuurlijk jullie! De gasten van Boelie’s Pub.’ 

Waarom dan dicht?
‘Het heeft persoonlijke redenen en vooral mijn gezondheid. Ik kon mij niet meer inzetten zoals ik dat wou en dat werd steeds minder. Ik wou doorgaan, maar dat was op advies en verzoek van de mensen die van mij houden heel onverstandig. Ik wist dat niet, of eigenlijk wilde ik het niet weten. Afgelopen weekend kwam ik tot het besef dat het niet meer kon.’ verteld Gerard.

Boelens: ‘Ik kan niet aangeven waarom juist dit weekend, maar ik wist het zeker. Ik moet stoppen voordat het mis gaat met mijn gezondheid en misschien uiteindelijk ook wel financieel. Ik heb gekozen voor mijn gezondheid en een lange mooie toekomst met mijn familie en het wondertje in mijn leven, Maud.’ 

- advertentie -

Zware beslissing
‘Het is de zwaarste beslissing geweest in mijn leven, maar ik weet zeker ook de beste beslissing van mijn leven en die van mijn familie.’ aldus Gerard.

- advertentie - 

Bedankt!
‘Ik wil jullie allemaal bedanken voor 19 onvergetelijke prachtige jaren Boelie’s Pub. Ik zal het nooit vergeten en hoop dat ik jullie allemaal weer eens te zien en wat zou het mooi zijn als dat aan de andere kant van de bar van Boelie’s Pub is, want hij staat nog steeds te koop…’ eindigt hij.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button