AlgemeenIncidenten

Politie pakt twee jongens op na mishandelingen op het Marktplein

- advertentie -

Winschoten – In de nacht van zaterdag op zondag hebben er op het Marktplein in Winschoten twee mishandelingen plaats gevonden.

- advertentie -

Rond 02:45 uur kregen twee jongens met de leeftijd van 16 jaar een discussie met elkaar. Een 16-jarige jongen uit Winschoten heeft vervolgens een 16-jarige jongen uit Scheemda een klap gegeven. De politie heeft hierop de jongeman uit Winschoten aangehouden. Of de jongen uit Scheemda aangifte gedaan heeft is onbekend,

Rond 04:10 uur kregen twee jongens ruzie met elkaar. Hierdoor ontstond er een vechtpartij. De politie heeft een 19-jarige jongen uit Winschoten hiervoor aangehouden.
Tijdens de vechtpartij kwam de vriendin van het slachtoffer een 18-jarige jongen uit Winschoten tussen beiden. De vriendin kreeg per ongeluk een klap in haar gezicht. Zij is hiervoor naar de plaatselijke dokterspost geweest.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button