AlgemeenIncidenten

Politie zoekt 4 mannen na gewelddadige beroving op straat

- advertentie -

Winschoten – In de nacht van zaterdag op zondag 30 juli 2017 tussen 06.00 uur en 06.30 uur is de aangever slachtoffer geworden van beroving toen hij op de fiets reed op de Grintweg tussen de molen en de rotonde.

- advertentie -

De aangever werd door 4 mannen belaagd. Hij is daarbij van de fiets getrokken en hij kreeg een vuistslag in zijn gezicht. De aangever is daarna beroofd van een geldbedrag.
De daders werden gestoord door een personenauto die vanaf de Molenweg kwam. De verdachten vluchtten weg in de richting van de benzinepomp St. Vitusholt.

Wie heeft informatie over deze beroving?

Signalementen:
verdachte 1: 
Marokkaanse jongen, ong 19 jaar oud, ongeveer 1,83 m lang, klein baardje, breed getraind postuur, droeg een Nike fleece vest en een zwarte pet met witte tekst ICON

Verdachte 2:
Donkere huidskleur als verdachte 1, ong 20 jr,, ongeveer 1.75 m, slank postuur, gewatteerde zwarte jas, hoge witte NIke sportschoenen met zwart log, dun snorretje.

Verdachte 3:
Net zo donker als verdachte 2, ongeveer 18 jaar, ongeveer 1.90 m, slank, lange slungelige armen en zilverkleurig horloge

- advertentie -

Verdachte 4:
Blanke jongen, ongeveer 1.80 m lang, donkerblond haar, opgeschoren aan de zijkant, bovenop stekels, hij droeg een blauwe Para Jumperjas (gewatteerd)

- advertentie - 

Bij tips bel de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button