Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenKort nieuws

Bewoners Bad Nieuweschans maken zich zorgen om kapotte straatverlichting

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Bewoners van de Christiaan Eberhardstraat en de Langakkerschans in Bad Nieuweschans maken zich zorgen om kapotte straatverlichting. Dit omdat er nu ruim een week  ’s avonds geen straatverlichting meer brand in de Christiaan Eberhardstraat en een deel van de Langakkerschans.

- advertentie -

Bewoners worden er een beetje moedeloos van, omdat ze het gevoel hebben dat ze van het ‘kastje naar de muur worden gestuurd’. Zo is via de gemeentelijke site melding gemaakt, maar ook verschillende keren bij Ziut en Enexis, die overigens geen melding wil aannemen, aldus één van de bewoners.

Ze vinden het vooral van belang en dat is dan in dit geval eigen belang dat bedrijfsauto’s en aanhangwagens met gereedschappen etc. in deze straten geparkeerd staan, waar dan weinig zicht op is. Maar de meldingen worden gemaakt in het algemeen. De straten moeten veilig blijven, aldus bewoners.

Tekst & foto: BNSnieuws.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button