Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Straatverlichting Bad Nieuweschans gerepareerd

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Ruim een week hebben de bewoners van de Christiaan Eberhardstraat en de Langakkerschans in Bad Nieuweschans het moeten doen zonder straatverlichting. Maar volgens netbeheerder Enexis zou de straatverlichting afgelopen dinsdag gerepareerd zijn.

- advertentie -

Lees ook: Bewoners Bad Nieuweschans maken zich zorgen om kapotte straatverlichting

Maandag 7 augustus heeft Enexis een melding ontvangen van de Gemeente Oldambt. Meteen een dag later zijn er monteurs geweest van de netbeheerder. Het probleem zat hem in een kapotte zekering en dat is nu dus gerepareerd. Woensdagavond voert Enexis opnieuw een controle uit om te kijken of het probleem ook echt verholpen is.

Dit tot grote opluchting van de bewoners die het gevoel hadden dat ze van het ‘kastje naar de muur werden gestuurd’. “Het kan zijn dat de zekering opnieuw stuk gaat en mocht dit het geval zijn, dan moeten we verder onderzoeken wat het probleem kan zijn” Aldus een woordvoerder van Enexis tegenover OldambtNu.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button