Algemeen

Onrust in Finsterwolde vanwege verdwenen katten

Finsterwolde – Inwoners van Finsterwolde maken zich zorgen over de veiligheid van hun katten. De afgelopen maanden zouden er namelijk zo’n vijftien katten zijn verdwenen in het dorp. Waaronder de twee katten van Christiena Visscher (zie foto).

- advertentie - 

Mogelijk ligt het daadwerkelijke aantal nog hoger, omdat sommige mensen wellicht denken dat hun kat is weggelopen en daarom de vermissing niet melden. Zoektochten naar de katten zijn tot nu toe zonder resultaat gebleven.

De inwoners van Finsterwolde vrezen dan ook dat men te maken heeft met een kattenhater. Veel katteneigenaren nemen daarom het zekere voor het onzekere en houden hun katten voorlopig binnen.

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close
Open chat
Tip ons!