AlgemeenIncidenten

Computer met dierbare foto’s weg na woninginbraak

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Het is de schrik van iedereen, wanneer je na een vakantie terug komt in je huis en je merkt dat er is ingebroken. Dit is Bas Nanninga, wonend aan de Voorstraat 18 vandaag ook overkomen.

- advertentie -

Eigenlijk wil hij het nog niet geloven, maar gezien enkele details en gesprekken met de buren moet de inbraak dinsdag op woensdag hebben plaatsgevonden. Buren hebben achteraf gezien dat de zonwering ineens anders was. De dader(s) zijn via de brandgang aan de achterzijde de woning binnen gedrongen.

De politie heeft inmiddels de inbraak in onderzoek en wordt er sporenonderzoek gedaan. Er zijn verschillende elektronische apparaten ontvreemd, zoals een tv, maar het aller ergst vindt Bas dat zijn oude Acer computer ook is meegenomen.

Dierbare foto’s
Op deze pc bewaarde hij al zijn dierbare foto’s. Deze computer heeft eigenlijk geen waarde, maar emotionele des te meer. Het verzoek is dan ook van Bas dat degene die deze inbraak op zijn geweten heeft, deze pc, gewoon weer anoniem voor de woning zet, of op een andere manier zorgt dat deze bij Bas terecht komt. Bas Nanninga heeft er zelfs € 75,00 voor over.

Bron: BNSnieuws.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button