Algemeen

Café Hessenbril omgetoverd tot bloemenzaak en theehuis

- advertentie -

Heiligerlee – Na ongeveer twee maand klussen is het bijna zover. De Hessenbril, voorheen een café, is nu omgetoverd tot een Bloemenzaak genaamd: Bloemboetiek Houselinedeco & theehuis. De twee eigenaressen en zussen, Geertje Havinga & Janneke Dokter, laten vol trots hun nieuwe winkel zien.

- advertentie -

Al snel bleek dat het pand te klein werd
Twee jaar geleden heeft Geertje haar eerste winkel geopend in het pand waar eerst Drogisterij Kloosterholt gevestigd was. “Al snel bleek dat het pand te klein werd” verteld Geertje. Haar oog was gevallen op de Hessenbril aan de Grintweg in Winschoten. Het pand staat al sinds de brand in mei 2010 leeg.

Nieuwe zaak
Na zeven jaar leegstand van het pand opent Geertje samen met haar zus Janneke vrijdag 1 september haar nieuwe bloemenzaak & Theehuis aan de Grintweg in Winschoten. Wethouder Laura Broekhuizen zal de nieuwe winkel 1 september om 11:00u officieel openen.

Meer dan alleen een bloemenzaak
In de zomermaanden zijn we 7 dagen per week open, in de winter zijn we 6 dagen open en elke eerste zondag van de maand” verteld Janneke. Elke dag worden er verse bloemen aangeleverd uit Aalsmeer & Rijnsburg. Maar het word meer dan alleen een bloemenzaak, “Mensen kunnen hier ook terecht voor decoratie materiaal, babyshowers, high tea’s, bruidsboeketten en grafstukken” vervolgd ze. Een pakket versturen kan ook bij Houselinedeco & Theehuis “we worden namelijk ook een bezorg en afhaalpunt van Collect & Deliver voor allerlei pakketen o.a. DHL, Post NL en DPD” verteld Geertje

Klanten die op de dag van de opening voor minimaal €15,- besteden ontvangen een goodiebag bij hun aankoop.

Foto’s: Gerrie de Groot/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button