AlgemeenSport

Koeno Nomden en Sibolt Suurling hebben de Ironman triatlon gehaald

- advertentie -

Westerlee/Copenhagen – Sibolt Suurling en Koeno Nomden, beiden uit Westerlee, hebben de Ironman Triatlon gehaald. Voor Koeno was het de eerste keer. De eindtijd van Sibolt was 11 uur, 04 minuten en 28 seconden. Koeno finishte met een tijd van 11 uur, 11 minuten en 57 seconden. Kunt u zich dat voorstellen? meer dan 11 uren intensief sporten en dan ook nog zo snel mogelijk.  Fantastische prestaties.

- advertentie -

klassieke langeafstandstriatlon
De naam Ironman staat voor een serie van de klassieke langeafstandstriatlon en heeft altijd de volgende afstanden: Zwemmen – 3,86 km. Wielrennen – 180,2 km. Hardlopen: 42,195 km. Petje af. Koeno en Sibolt zijn destijds lid geworden van Zwemclub H2oldambt om te trainen (borstcrawl) voor dit soort evenementen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button