AlgemeenKort nieuws

Voorlezen: het leukste uurtje van de maand

- advertentie -

Winschoten – Woensdag 6 september vindt in Bibliotheek Winschoten om 14.00 uur weer het leukste uurtje van de maand plaats.

- advertentie -

Tijdens het leukste uurtje van de maand lezen we voor, maken we muziek en gaan we knutselen. In september staat het boek ‘Bodo en het oerwoudconcert’ centraal en gaan we, in samenwerking met het Kunstencentrum, muziek maken.

Bode en het oerwoudconcert
Bodo, de kleine orang-oetan, verveelt zich in het oerwoud, omdat het almaar regent. Dan vindt hij een geheimzinnige koffer, zwart als een panter en glanzend als een slang. In de koffer zit een muziekding. Bodo leert muziek maken en is helemaal gelukkig, totdat de krokodil zijn muziekding kapot bijt.

Bodo is ontroostbaar. Zijn vader besluit naar oom Darwin te gaan, die honderden mensen-spullen heeft verzameld. Zou hij misschien nog ergens een muziekding hebben?

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button