AlgemeenOp stapVideo

Fotoserie: De kop is eraf bij Feestweek Westerlee

- advertentie -

Westerlee – De laatste week van de vakantie is in Westerlee de feestweek. Rond de feesttent midden in het dorp zijn de hele week activiteiten voor jong en oud.

- advertentie -

Zaterdag begon de feestweek onder andere met een fietspuzzeltocht en een Bingo. De zondag was er een kerkdienst, een motortoertocht en een beachvolleybalwedstrijd. Ook de maandag werd er weer genoten maar nu voornamelijk door de kinderen in het dorp.

Voor de allerkleinsten was er een spelmorgen waarbij onder andere een indianentooi en een kralenketting kon worden gemaakt. De wat oudere kinderen deden een speurtocht door het bos en de oudste kids van de basisschool werden lekker vies bij een survival in een ander deel van het bos.

Programma
De feestweek duurt nog tot de zaterdag. Op het programma staan onder andere nog een jaarmarkt op de dinsdag en een munrun op de donderdag. Ook de kinderen worden niet vergeten en mogen nog een nachtje bij de tent slapen, uiteraard worden ze ook flink bezig gehouden met spelletjes en activiteiten.De week wordt op de vrijdag en zaterdag afgesloten met maar liefst 2 feestavonden. De vrijdag is gratis toegankelijk, hier maken de band Alloway en zanger Thijs Pot (bekend van The Voice of Holland) met gitarist Jasper Stuut hun opwachting.Op de zaterdagavond wordt de week afgesloten met een feestavond waar de Great Piano’s het podium onveilig zullen maken.

Foto’s: Marcel Lameijer/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button