AlgemeenOp stap

Fotoverslag: Zonovergoten Jaarmarkt in Westerlee

- advertentie -

Westerlee – In de laatste week van de school vakantie is er in Westerlee de feestweek. Op dinsdag is er dan altijd de traditionele jaarmarkt. Er was aardig wat publiek op de been tijdens de zonovergoten dag.

- advertentie -

Programma
De feestweek duurt nog tot de zaterdag. Op het programma staan onder andere nog een jaarmarkt op de dinsdag en een munrun op de donderdag. Ook de kinderen worden niet vergeten en mogen nog een nachtje bij de tent slapen, uiteraard worden ze ook flink bezig gehouden met spelletjes en activiteiten.

De week wordt op de vrijdag en zaterdag afgesloten met maar liefst 2 feestavonden. De vrijdag is gratis toegankelijk, hier maken de band Alloway en zanger Thijs Pot (bekend van The Voice of Holland) met gitarist Jasper Stuut hun opwachting.

Op de zaterdagavond is er een feestavond waar de Great Piano’s het podium onveilig zullen maken.

Foto’s: Marcel Lameijer/ OldambtNu.nl

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button