Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenOp stapVideo

Fotoserie: Mudrun Westerlee 2017 groot succes (video)

- advertentie -

Westerlee – Dit jaar werd er voor de tweede keer een Mudrun gehouden tijdens de feestweek in Westerlee. Vorig jaar was al een groot succes maar dat werd dit jaar met 158 deelnemers nog eens overtroffen.

- advertentie -

Ook zijn opmerkingen van de deelnemers van vorig jaar in het parcours verwerkt waardoor de loop nog iets langer, zwaarder, smeriger en modderiger was dan voorgaande editie. De deelnemers moesten na de start allerlei obstakels zien te overbruggen waaronder stapels banden, boomstronken, netten, sloten, modderpoelen, een buis in een sloot, een zaagselregen en als finish een grote modderpoel onder een glijbaan.

Na alle ontberingen en modder stond de Stichting Oud Brandweermaterieel met twee auto’s opgesteld om de lopers schoon te kunnen spoelen. Samen met het mooie weer een spektakel voor de toeschouwers en een genot voor de lopers.

Foto’s: Marcel Lameijer/ OldambtNu.nl
Video: Gerrie de Groot/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button