AlgemeenSport

Jumbo Winschoten nieuwe sponsor Winschoter Voetbalvereniging

- advertentie -

Winschoten – Jumbo Winschoten Jan van der Weele is de nieuwe verenigingssponsor voor de Winschoter Voetbalvereniging WVV 1896. De komende vijf jaar zal het logo van de supermarkt aan de Heemskerkstraat prijken op onder meer de voetbaltenues van de rood-zwarten uit Winschoten.

- advertentie -

Wij zijn zeer verheugd dat Jumbo Winschoten Jan van der Weele onze nieuwe verenigingsponsor is”, aldus Annet de Rooy, voorzitter van WVV 1896. “Met een portie gezonde ambitie en het hart voor sociaal ondernemerschap past Jumbo perfect bij ons.”

Jumbo is vanaf komend seizoen veelvuldig zichtbaar op het sportcomplex. Niet alleen op de tenues, maar ook op diverse borden op het sportpark langs het wedstrijdveld, het nieuwe kunstgrasveld en het nieuwe boardingveldje. Dit laatste veld zal ook de naam Jumbo-veld gaan dragen.

Jan van der Weele, ondernemer van Jumbo Winschoten, licht toe: “Als supermarkt staan wij midden in de samenleving en dragen we graag ons steentje bij. Met bijna veertig teams is WVV 1896 een grote club in de regio Oost-Groningen. We kunnen elkaar dan ook goed versterken. Wij zijn blij dat we de vereniging kunnen helpen hun groeiambitie waar te maken.

Foto: WVV

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button