AlgemeenIncidenten

Christiaan Eberhardstraat opnieuw in het donker

- advertentie -

Bad Nieuweschans– Nog niet zo lang geleden hebben bewoners aan de Christiaan Eberhardstraat het ruim 2 ½  week zonder straat verlichting moeten stellen. En toen was het nog niet zo vroeg donker als nu. Nu is er opnieuw geen verlichting in deze straat.

- advertentie -

“Het is alsof je tegen een muur oploopt en je moeilijk kunt oriënteren.” aldus een buurtbewoner.

Lees ook: Bewoners Bad Nieuweschans maken zich zorgen om kapotte straatverlichting

Dit heeft te maken met het feit dat er wel licht vanuit de huizen komt en ook van sommige zijstraten als de Linteloostraat, waar de straatverlichting wel brandt. Hierdoor zie je in de Chr. Eberhardstraat helemaal niets meer. Bewoners hebben gelijk een melding van het probleem geplaatst op de site van de gemeente.

Lees ook: Straatverlichting Bad Nieuweschans gerepareerd

Maar nu valt deze storing weer gelijk in het weekend en de bewoners hopen er toch op dat dit probleem morgen, zaterdag 16 september, opgelost kan worden. Ook hebben ze een raadslid van dit ongemak op de hoogte gebracht.

Het is onderhand algemeen bekend dat de bedrading van de verlichting duidelijk aan vervanging toe is en dus met regelmaat dit soort storingen kan veroorzaken. Ook andere straten in deze wijk hebben regelmatig last van uitval.

Foto en bron : BNSnieuws.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button