AlgemeenIncidenten

Bewoonster seniorencomplex zet waterkoker op het vuur

- advertentie -

Midwolda – Bij seniorencomplex Woldstede aan de Dr. Oortwijn Botjeslaan in Midwolda is woensdagmiddag forse rookontwikkeling ontstaan nadat de bewoonster van een appartement in het complex de elektrische waterkoker op de inductieplaat liet staan.

- advertentie -

Ze had per abuis de waterkoker laten staan op het fornuis, in plaats van op het bijbehorende element, om water te koken. De brandweer rukte met meerdere voertuigen uit, ter plaatse bleek er gelukkig alleen sprake van flinke rookontwikkeling. Het verbrande plastic zorgde voor overlast, de omgeving begon flink te ruiken naar het plastic. Om die reden heeft de brandweer het pand uitgebreid geventileerd.

De bewoners stonden bij aankomst van de brandweer al buiten, niemand raakte gewond.

Foto’s: JB/ OldambtNu.nl

 

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button