Algemeen

Moeder Geuko van Lang in de studio bij RTV Noord

- advertentie -

Groningen – De ouders van Geuko zitten met de handen in het haar. De artsen van de Duitse revalidatiekliniek waar het vijfjarige jochie momenteel is, vinden dat hij is uitbehandeld.

- advertentie -

‘Zelf denken we daar anders over. Wij geloven dat het nog wel beter kan’, vertelt moeder Gerda van Lang gisteravond in de studio van RTV Noord. Zij is de afgelopen maanden samen met haar andere zoon thuisgebleven in Winschoten, terwijl haar man Gert Jan in Duitsland bij Geuko is. ‘Dat is ontzettend zwaar voor ons allemaal.’ vertelde ze emotioneel in de studio.

In de studio
Afgelopen vrijdagavond was Gerda van Lang, de moeder van Geuko, te gast in de studio van RTV Noord waar de opnames werden gemaakt voor Noord Vandaag, het dagelijkse nieuwsprogramma van RTV Noord.

De beide ouders van Geuko zitten zonder werk en zitten financieel aan de grond.

Inzamelingsacties
De zorgverzekeraar vergoedt deze behandeling niet. En dat betekent dat de familie het geld zelf bij elkaar moet zien te krijgen. ‘In totaal hebben we 250.000 euro nodig. Daarvan is nu zo’n 70.000 opgehaald.’

Vrijdagavond vond het benefietconcert plaats dat Pé en Rinus hadden georganiseerd. Het is er één van de vele acties voor Geuko. ‘Echt hartverwarmend’, vindt moeder Gerda. ‘Dat al die mensen voor ons in actie komen, dat is zo fijn.’

- advertentie -

Mocht u de uitzending terug willen kijken, klikt u dan hier (8:35)

- advertentie - 

Foto’s: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button