AlgemeenCultuurOp stap

Prins Hendrik samen met Erwin de Vries in de Klinker!

- advertentie -

Winschoten – Het orkest van CMV Prins Hendrik uit Scheemda geeft een uniek concert ter ere van haar 90–jarig bestaan. De fanfare, o.l.v. Gosse Reijenga, speelt op zaterdag 25 november samen met de Groningse zanger Erwin de Vries. De tekstschrijver en zanger laat zich inspireren door Groningen, de Groningers en zijn eigen leven.

- advertentie -

Hij heeft al veel nummers op zijn naam staan en hieruit vloeiden maar liefst 8 albums voort waarvan er verschillende nummers ten gehore worden gebracht, onder andere van zijn nieuwe CD ‘De Noodzoak’. Cultuurhuis de Klinker in Winschoten staat die avond in het teken van 90 jaar Prins Hendrik en muziek in het Gronings dialect!

Kaarten zijn verkrijgbaar via de site van cultuurhuis de Klinker: www.indeklinker.nl, aan de kassa van de Klinker en bij Vos Mode, Stationsstraat 18 in Scheemda. De kaarten kosten € 10,= per stuk. Het concert begint om 20.00 uur.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button