AlgemeenIncidentenKort nieuws

Brandweer rukt twee maal uit voor brandalarm in Driever’s Dale

- advertentie -

Winschoten – De brandweer van Winschoten moest in twee dagen tijd twee maal uitrukken voor een automatisch brandalarm in het pand van Driever’s Dale aan de Hoorntjesweg in Winschoten.

- advertentie -

Ter plekke was er een brandalarm te horen. Na een verkenning door de brandweermannen bleek het beide keren loos alarm. Nadat de brandweer het systeem heeft gereset konden zij terugkeren naar de kazerne.

Driever’s Dale 
Driever’s Dale is een orthopedagogisch behandelcentrum voor kinderen en jongeren tussen de 6 en 21 jaar. Het gaat om kinderen met een licht verstandelijke beperking en gedrags- en/of ontwikkelingsproblemen. Zij bieden hen 24-uursbehandeling, observatie, crisisinterventie, trainingen, ondersteuning naar zo zelfstandig mogelijk wonen.

Foto: Quintin Stoetman/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button