AlgemeenSport

Rene Wageman neemt na 10 jaar afscheid als voorzitter van VV Bato

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen zomer heeft Rene Wageman na 10 jaar besloten om de voorzittershamer definitief over te dragen. Tijdens de Algemene ledenvergadering op 2 oktober 2017 heeft hij afscheid genomen als voorzitter van zijn VV Bato.

- advertentie -

Als voorzitter is hij altijd heel betrokken geweest bij de vereniging en was altijd aanwezig als het eerste elftal van vv Bato een wedstrijd speelde. De voetbalvereniging is Rene zeer erkentelijk voor wat hij heeft betekend en gedaan voor de vereniging. Ongetwijfeld zal Rene voor raad en daad beschikbaar blijven voor de nieuwe beleidsbepalers.

Het bestuur is inmiddels uitgebreid met 3 personen, naar een totaal van 9 bestuursleden. Pascal Spijker is tijdens de ledenvergadering gekozen tot nieuwe voorzitter en zal dus de komende jaren de voorzittershamer overnemen.

De belangrijkste doelstellingen van het nieuwe bestuur zijn met name de enorm gegroeide jeugdafdeling te blijven voorzien van goede begeleiding en uitstekende trainingsfaciliteiten en om ervoor zorgen dat de talentvolle jeugdspelers de komende jaren daadwerkelijk de overstap kunnen maken naar het 1e elftal op zondagmiddag.

Tevens is VV Bato in gesprek met de gemeente om samen te onderzoeken of de parkeergelegenheid uitgebreid kan worden om met name tijdens de wedstrijddagen de veiligheid van de leden en gasten van VV Bato te kunnen waarborgen.

Het vernieuwde bestuur zal er de komende jaren met veel passie en inzet voor strijden om deze doelen waar te maken.

Foto: Marcel Lameijer/ OldambtNu.nl (archief)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button