Algemeen

SamenLoop voor Hoop Oldambt houdt kerstmarkt in De Twee Oldambten

- advertentie -

Oostwold – Op vrijdag 15 december organiseert de SamenLoop voor Hoop Oldambt een kerstmarkt van 17.00 tot 21.00 uur in de Twee Oldambten in Oostwold. Een markt die in teken staat van het goede doel, het Kankerfonds.

- advertentie -

Accessoires, lekkernijen en een dansoptreden
‘De kerstmarkt is een markt waar de deelnemende teams aan de Samenloop voor Hoop Oldambt op 2 en 3 juni hun producten aanbieden. En dit is divers. Van lekkernijen tot aan kerstaccessoires. Sommige spullen zijn ook handgemaakt en dat maakt het extra bijzonder’, vertelt Yvonne Tuin van de organisatie SamenLoop voor Hoop. ‘F2 Dance Company uit Winschoten is één van de deelnemende teams en verzorgt een spetterend dansoptreden tijdens de kerstmarkt.’

Deelnemers gezocht
‘We hebben nog ruimte voor deelnemers. Dus bij deze de oproep: heb jij iets leuks dat je wilt aanbieden? Of heb je een winkel en wil je op onze kerstmarkt staan? Dat kan. Je betaalt € 15,- aan standgeld, dit bedrag komt geheel ten goede aan het KWF. Interesse? Stuur dan een e-mail naar slvholdambt2018@hotmail.com.’

Acties
‘Het doel van de SamenLoop is om zoveel mogelijk geld bijeen te verzamelen voor onderzoek naar kanker. De deelnemende teams bedenken hiervoor verschillende acties. Een greep uit de vele acties: stamppot eten op 1 december (Team Zullen we samen Stralen?), een wensvijver in de Intratuin (Team SPERO), diverse soorten veilingen waaronder een mooie fondant taart (Team Naomi) en nog veel meer. Zo ontzettend leuk om te zien hoe enthousiast en creatief de teams zijn.’

Zet het in je agenda!
De kerstmarkt vindt plaats op vrijdag 15 december van 17.00 tot 21.00 uur in de Twee Oldambten, Klinkerstraat 1 (9682 RB) in Oostwold. We hopen jullie daar te ontmoeten.

Meer weten over de Samenloop voor Hoop Oldambt of over de acties die de teams organiseren? Check onze website www.samenloopvoorhoop.nl/oldambt of volg ons op Facebook SLVHOldambt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button