AlgemeenPolitiek

Erich Wünker unaniem gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen

- advertentie -

Winschoten – De Winschoter ondernemer is sinds 2006 actief in de lokale politiek. Eerst in Winschoten als commissielid en sinds 2014 als raadslid in de gemeenteraad van Oldambt.

- advertentie -

Wie de andere kandidaten op de VVD lijst worden zal over een paar weken in een speciale bijeenkomst bekend worden gemaakt.

Erich: “Ik ben blij en trots dat ik lijsttrekker van onze partij in het prachtige Oldambt mag zijn. We hebben een uitstekende kandidatenlijst met veel ervaring en nieuwe jonge enthousiaste mensen met het hart op de goede plaats voor alle Oldambtsters!”

De huidige fractievoorzitter mevrouw Hiltsje Rijlaarsdam-Sikma keert na drie termijnen niet meer terug in de Oldambster politiek.

Wie de wethouderskandidaat is? 
“Ik vind dat een voorbarige discussie” aldus Wünker. “Eerst een goede verkiezingsuitslag, dan bezien met wie je zou kunnen samenwerken; hoe gaat het programma eruit zien en tenslotte – ook niet onbelangrijk – met wie vorm je het college! De kiezer is eerst aan zet!”

Maar dan toch : “Ik ben zeker beschikbaar, maar laat het o.a. van de eerder genoemde factoren afhangen. Het beste team wint de titel, niet de beste individuele spelers. 
Vertrouwen en collegialiteit zijn voor mij 2 hele belangrijke voorwaarden. We gaan het zien!”

- advertentie -

De gemeenteraadsverkiezingen worden gehouden op 21 Maart 2018

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button