Algemeen

Aannemer druk bezig aan N964 om deadline van morgenochtend 06:00 uur te halen

- advertentie -

Winschoten – De provinciale weg N964 is vanaf maandagochtend 9 oktober twee weken lang afgesloten geweest voor het verkeer. De weg tussen de Kloosterbrug bij Winschoten en de aansluiting met de A7 was afgesloten voor zowel auto’s als fietsers.

- advertentie -

Morgen, maandag 23 oktober om 06.00 uur gaat de weg weer open. Er moeten nog wel enkele dingen gebeuren om dit waar te maken. Zo moet de weg nog belijnd worden en de bermen gereed worden gemaakt. Volgens de woordvoerder van de Provincie Groningen moet het lukken voor de deadline: ‘Afgelopen vrijdag lag de aannemer op schema, er moeten nog enkele dingen gebeuren, het is wachten op een droger weer en wegdek zodat de lijnen aangebracht kunnen worden’.

Groot onderhoud
De provincie heeft afgelopen twee weken groot onderhoud uitgevoerd aan de weg en het naastgelegen fietspad. Er is nieuw onder andere nieuw asfalt aangebracht. Ook wordt de verkeersveiligheid op het fietspad vergroot.

Foto’s: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button