Algemeen

Bruidspaar trouwt onverwacht in Halloweensfeer

- advertentie -

Winschoten – Dinsdag 31 oktober tijdens de extra Duitse dag in teken van Halloween kwam een bruidspaar voor een leuke verrassing te staan.

- advertentie -

In een eerder bericht van OldambtNu las organisatie Zweep Events een reactie over een trouwerij op deze dag. Vanwege de verwachte drukte heeft Zweep hier dan ook rekening mee gehouden en op ingespeeld om het bruidspaar een extra leuke dag te bezorgen.

Zo zijn het bruidspaar in auto door de drukke straat naar het gemeentehuis begeleidt door de Pirates onder leiding van Nieko Kuiper waar diverse andere entertainers op het bruidspaar stond te wachten. Deze hebben het paar uit de auto geholpen en verder begeleid tot in het gemeentehuis.

De organisatie heeft laten weten dat Halloween in Winschoten een vervolg moet krijgen. Dit zal zijn op zaterdag 27 oktober 2018 onder de noemer HalloWinschoten.

Foto’s: Organisatie

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button