AlgemeenSport

HCW verliest thuis van Steenwijk

- advertentie -

Winschoten – Heren 1 van HCW (Hockey Club Winschoten) speelde zondagmiddag thuis. Helaas verloor het team de wedstrijd met 5 – 2. De Steenwijkers zijn op dit moment een van de koplopers in de poule. Het verlies van deze club was voor de heren van HCW dan ook geen blamage maar een goede ervaring. Het Heren 1 team bestaat nog maar net en is een samengesteld team tussen Winschoten en Delfzijl. Dit was de 6e wedstrijd die het nieuwe team speelde.

- advertentie -

Voor de rust begon het goed en wist HCW al vroeg in de wedstrijd de brilstand te veranderen in een 0 – 2 voorsprong. Helaas was deze voorsprong van korte duur en wist de Steenwijker club vlak voor de rust de 3 – 2 voorsprong op hun naam te zetten. Helaas herpakte het heren 1 team zich niet meer en moest met een 5 – 2 nederlaag het veld verlaten. Een lastige partij voor het nieuwe team dat op dit moment 7e staat in de poule en hier nu al in de middenmoot mee weet te komen. Dit beloofd wat voor volgend seizoen.

Foto’s: Marcel Lameijer / OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button