Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

25-Jarige bestuurder voor achtste keer betrapt op rijden zonder rijbewijs

- advertentie -

Scheemda – Een 25-jarige automobilist uit Farmsum (gemeente Delfzijl) reed zondagmiddag met hoge snelheid over de N362 tussen Delfzijl en Scheemda. Een meting van de onopvallende surveillanceauto kwam uit op een gecorrigeerde snelheid van 115 km, waar max. 80 km is toegestaan.

- advertentie -

Vervolgens ging hij daarna over grote afstand veel te kort achter zijn voorligger rijden. Bij staandehouding bleek hij bovendien geen rijbewijs te bezitten. Dit was voor hem al de 8e(!) keer in de laatste 2 jaar dat hij betrapt werd op het rijden zonder rijbewijs. Zijn auto is in beslag genomen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button