AlgemeenGemeente

Harm Luppenspark; van grasveld tot aantrekkelijk buurtpark

- advertentie -

Finsterwolde –  Op zaterdag 11 november leggen bewoners de laatste hand aan de herinrichting van het Harm Luppenspark in Finsterwolde. Onder begeleiding van medewerkers van Landschapsbeheer Groningen planten zij die dag sierstruiken, vaste planten en rozen aan. Dat vormt de kroon op een periode waarbij professionals en bewoners hard gewerkt hebben realisatie van het park.

- advertentie -

U ben van harte welkom tussen 11.30 en 12.30 uur in het park. U vindt de locatie op de kruising tussen de Schoolstraat en de H. Schwertmannweg in Finsterwolde.

De herinrichting van het Harm Luppenspark is een initiatief van de werkgroep Verzetsbuurt Finsterwolde, samen met bewoners Verzetsbuurt, Landschapsbeheer Groningen, Koninklijke Nederlandse Heidemaatschappij, Gemeente Oldambt en Acantus. Het project is mede mogelijk gemaakt door Leader Oost-Groningen, provincie Groningen en de Rabobank.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button