Algemeen

VERMIST: Opa Piet, wie heeft hem gezien?

- advertentie -

Winschoten – Sinterklaas zet op 18 november voet aan wal in Winschoten. Of Opa Piet dit jaar ook aanwezig is tijdens de intocht is nog maar de vraag. Hij is al enige weken vermist.

- advertentie -

De Sint en zijn Pieten maken zich erg veel zorgen om de oude Opa Piet en hopen dat alles goed met hem gaat. Ze denken dat hij weer verdwaald is want dat gebeurd hem wel vaker. Iedereen is inmiddels naar hem op zoek, zo ook de brandweer van Winschoten. Sinterklaas roept alle kinderen in Winschoten en omstreken op om mee te zoeken! Inmiddels is er ook een opsporing verzocht ingezet door RTV Gemeente Oldambt.

Opa Piet is voor het laatst gezien op het industrieterrein.

Lees ook: Sinterklaas kijkt uit naar intocht in Winschoten

Signalement
Opa Piet is zo’n 1.65 groot. Hij heeft grijs haar en draagt een pet met groen en gele veren. Hij heeft een groen/ bruin pak aan. Verder draagt hij sportschoenen en heeft hij een groot cadeau bij zich. 

Wil je weten hoe het afloopt? Kom dan tijdens de intocht naar Havenkade West in Winschoten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button