AlgemeenSport

HCW MA1 beleeft goede start reguliere competitie

- advertentie -

Winschoten – Het meisjes A-team van Hockeyclub Winschoten heeft in de voorcompetitie door mooi hockey en veel goals tegen teams als Leeuwarden en Groningen zich ongeslagen weten te promoveren naar de eerste klasse in de reguliere competitie, welke na de herfstvakantie begon.

- advertentie -

In deze nieuwe competitie heeft HCW MA1 de eerste wedstrijd tegen Leeuwarden met 2-5 gewonnen. Dit was een goede start en heeft het team veel zelfvertrouwen gegeven. Dit zelfvertrouwen kwam goed terug in de wedstrijd van zaterdag 11 november tegen Sneek MA2: dankzij een scherp begin aan de wedstrijd kwamen ze al in de vierde minuut op een 1-0 voorsprong. De scherpte verdween echter even en dit resulteerde dan ook in een tegengoal, waardoor het team uit Winschoten zich weer realiseerde dat ze gefocust moesten blijven.

Mede door de steun van het publiek, dat ondanks de kou toch enthousiast bleef, en door het goede samenspel keerde HCW het tij en scoorde vervolgens goal na goal. Er werd mooi gecombineerd en voor elkaar gevochten en hierdoor stond HCW in de rust met maar liefst 5-1 voor.

In de tweede helft kreeg HCW meer weerstand van Sneek, maar werd de rust bewaard en werd er vooralsnog mooi hockey laten zien. Aan het eind van de wedstrijd werd een strijdlustig HCW met een eindstand van 7-1 bekroond met drie punten en een koploperspositie. Volgende week staat er weer een thuiswedstrijd op het programma, dit keer tegen de Graspiepers uit Drachten om 15:30. U bent van harte welkom om te kijken en HCW naar een volgende overwinning te steunen.

Foto’s: Marcel Lameijer / OldambtNu.nl

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button